Hei! Verkkokauppamme on suljettu. Vastailemme puhelimeen ja sähköposteihin vuoden 2023 loppuun asti.

Arvonta

2023 – YLEISET FACEBOOK JA INSTAGRAM ARVONTOJEN SÄÄNNÖT

Osallistumalla Haikan Vavan järjestämään arvontaan sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta.


Facebook ja/tai Instagram eivät ole millään tavalla osallisia järjestettyihin arvontoihin.

1. Järjestäjä

Haikan Vapa
(c/o Kosketa Oy)
Puistokatu 19
33960 Pirkkala
Y-tunnus 2327436-2

2. Osallistumisoikeus

Arvontaan voivat osallistua luonnolliset henkilöt, jotka vastaavat arvontapostauksessa mainittujen sääntöjen mukaisesti Haikan Vavan Facebook-sivulla tai Instagram-tilillä.

Arvontaan eivät voi osallistua Haikan Vavan omat tai jälleenmyyjien työntekijät.

3. Palkinnot

Arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan Facebook- tai Instagram- arvonta-/kilpailupostauksessa mainittu palkinto. Palkinnon lunastamisesta sovitaan voittajan kanssa henkilökohtaisesti. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi.

4. Voittajien valinta ja julkistus

Järjestäjä arpoo kommenttikenttään viestin jättäneiden kesken satunnaisen voittajan postauksessa mainitun vastausajan umpeutumisen jälkeen. Arvonnan voittajat julkaistaan Facebook- tai Instagram -postauksessa ja heille lähetetään henkilökohtaisesti ilmoitus voitosta yksityisviestillä. Arvonnan voittajan tulee vastata viikon sisällä ilmoitukseen voittonsa lunastamiseksi tai olla yhteydessä info@haikanvapa.fi. Jos voittajaan ei saada yhteyttä viikon kuluessa suoritetaan uusi arvonta.

5. Järjestäjän vastuu

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainituista palkinnoista. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kyselyyn osallistumiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta ja kuluista, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta liittyen palkinnon käyttöön ja kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei missään tilanteessa voi ylittää näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

Järjestäjällä on oikeus peruuttaa arvonta ylivoimaisen esteen tai vastaavan tapahtuman johdosta. Järjestäjällä on myös oikeus hylätä sellaiset osallistujat, joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

Haikan Vavan arvonnat tapahtuvat vain Haikan Vavan virallisilla Facebook -sivulla (HaikanVapa) ja Instagram-tileillä (@haikanvapa).

Facebook ja/tai Instagram (Meta) eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi arvontaa millään tavalla, eikä arvonta liity millään tapaa Facebookin / Instagramiin. Jokaisen osallistujan on vapautettava Facebook kaikesta vastuusta.